• Belgisch familiebedrijf
  • 150 jaar expertise
  • Vragen? Wij zijn er voor u!
Dumortier
150 jaar ervaring in onderhoudsproducten
Loda

Javel 12°

Formaat

€ 1,25

  • Excl. 21% btw
Productomschrijving
Bleekwater 12° van professionele kwaliteit om te ontsmetten, ontvlekken, bleken en ontgeuren. Er zitten 6 bussen van 2 L in een doos.
Productnummer: DUM10033.1
EAN code 5411161111163
Merk Loda
Productcategorie Ontsmettingsmiddelen
Technische specificaties
Gewicht 13.35kg
Verpakking (LxBxH) 35mm x 23.5mm x 31mm
Verpakkingseenheid Fles
Aantal per omverpakking 6
Belgisch product Ja
Formaat 2L
Graden 12°
Om uw toilet of sanitair te ontsmetten en ontgeuren: onverdund uitgieten op de randen van het toilet en de afvoerbuizen. 5 minuten laten inwerken en daarna goed spoelen. Zonder gevaar voor septische putten.
Bleekwater is een rechtstreeks derivaat van een natuurlijk product: zout. In contact met vuile of verontreinigde stoffen komt bleekwater, door verlies van zijn zuurstof, tot ontbinding.

Bleekwater heeft talrijke functies:
  • het ontsmet en ontgeurt: bleekwater bestrijdt en vernietigt de meeste microben en bacteriën.
  • het ontvlekt, bleekt en frist de kleuren op: bleekwater werkt, zoals de natuur, door gecombineerde actie van de zuurstof in de lucht en van de zonnestralen.

De concentratie van het bleekwater wordt uitgedrukt in chlorometrische graden (°Chl). Hoe hoger de concentratie, hoe krachtiger de werking. In de handel vindt men voornamelijk bleekwater van 8 of 10 of 15 chlorometrische graden (chlorometrische graad = aantal liter gasvormig chloor die nodig zijn om 1 L bleekwater te vervaardigen).