• Belgisch familiebedrijf
  • 150 jaar expertise
  • Vragen? Wij zijn er voor u!
Dumortier
150 jaar ervaring in onderhoudsproducten
Tana Professional

Tanet Multiclean spray 750ml

Dit product is momenteel niet voldoende op voorraad. Geen nood, je kan gewoon bestellen, maar hou rekening met eventuele langere levertijden

€ 42,70

  • € 4,27 / stuk
  • Excl. 21% btw
Productomschrijving
Tanet Multiclean is een gebruiksklare en veelzijdig inzetbare allesreiniger, voor het snel en gemakkelijk verwijderen van alle soorten verontreinigingen. De toegepaste werkstoffen van dit product combineren een goede bevochtiging met een uitstekend reinigend vermogen, zodat ook vingerafdrukken, nicotineresten, vet- en inktvlekken en balpen -en viltstiftstrepen veilig worden verwijderd.
Door de sneldrogende formule zijn de gereinigde oppervlakken snel weer glanzend schoon en zonder beperkingen bruikbaar. Tanet Multiclean reinigt gegarandeerd zonder het materiaal aan te tasten, zonder streepvorming en zonder resten achter te laten, met behoud van de glans. Bovendien laat dit product langdurig een intensieve geur na, waardoor de reinigende werking en netheid benadrukt wordt.
De ergonomische 750 ml sproeifles is gemakkelijk en snel te gebruiken en garandeert een zuinig gebruik door het speciaal ontworpen sproeimechanisme. Er zitten 10 sprayflessen in een doos.

Productnummer: DUM10809
Fabrikantsnummer 1103333
EAN code 4031278533330
Merk Tana Professional
Productcategorie Allesreinigers
Technische specificaties
Gewicht 8.3kg
Verpakking (LxBxH) 33.5mm x 20mm x 30mm
Verpakkingseenheid Spray
Aantal per omverpakking 10
Formaat 750 ml
pH waarde 7
Toepassing:
Tanet Multiclean is uitstekend geschikt voor de dagelijkse onderhoudsreiniging van alle afwasbare, gladde en glanzende oppervlakken van kunststof, lak, glas, keramiek of metaal in kantoren, scholen, hotels en gastronomische bedrijven.
Gebruik:
Bij kleinere oppervlakken, sproei Tanet Multiclean op een geschikte reinigingsdoek of spuit het direct op de te reinigen materialen; kort laten inwerken en met een schone, pluisvrije doek nawrijven.
Dosering:
Gebruiksklaar, per vierkante meter is 4 à 5 maal sproeien is voldoende.
Dit product beantwoordt aan de milieubeschermingswet inzake waspoeders en reinigingsmiddelen alsook aan de productienormen die daaruit voortvloeien. Uitgebreide informatie over de milieukenmerken van dit product is op verzoek beschikbaar.
De flacon moet volledig worden geledigd vooraleer naar een stortplaats te brengen voor opruiming.
Dit product is bestemd voor professioneel gebruik.
Samenstelling:
Bevat minder dan 5% niet ionische tensiden, alcohol, kleur- en geurstoffen. PH waarde: ca. 7.
Veiligheidsfiche (NL) 353.13KB
Fiche de sécurité (FR) 355.13KB