Even de weg kwijt ?

Door op het logo van NV Dumortier SA links bovenaan te klikken, komt u altijd terug op onze hoofdpagina. In het hoofdmenu bovenaan in het midden werd ook een link voorzien naar "Home".

Opgelet !

Onze website werkt enkel naar behoren als u surft via Internet Explorer vanaf versie 9, ofwel via een recente versie van Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari (Apple).
Men dient tevens rekening te houden met een minimum schermresolutie van 1152x864 à 1280x1024. Bij een lagere resolutie wordt de inhoud niet meer overzichtelijk weergegeven.

Structuur website

Onze homepagina heeft bovenaan een hoofdmenu en een zoekveld en daaronder vindt u in de grijze artikelmenu de hoofdcategorieën waarin we onze artikelen verdeeld hebben.
Deze onderverdeling vindt u eveneens onderaan op de homepagina terug in de vorm van aanklikbare icoontjes.  Deze brengen u beide naar de juiste groep van artikelen in ons assortiment.
Als u een categorie gekozen heeft, kan u binnen die groep een subgroep selecteren.  Bij de weergave van de betrokken artikelen, vindt u alle subgroepen terug in de verticale menu links zodat u gemakkelijk tussen de verschillende subcategorieën van artikelen kan navigeren.

Als de artikelen van een betreffende groep worden weergegeven, kan u, indien van toepassing, hierin verder kiezen voor weergave van enkel 'Eco' of 'HACCP' artikelen.
Weergegeven artikelen kan men sorteren op artikelnummer of op naam, oplopend of aflopend.

Zoeken

Wanneer u niet via de artikelgroepen en artikelsubgroepen wenst te gaan of niet onmiddellijk vindt wat u zoekt, kan u rechts bovenaan onze zoekfunctie gebruiken.
Als u een zoekterm invoert kan u ofwel onmiddellijk Enter drukken of op klikken, of u kan één van de gevonden opties uit de lijst selecteren die verschijnt in het zoekvakje.
De gevonden artikelen worden weergegeven op het scherm waarna u verder naar de detailpagina van één van de gevonden artikelen kan gaan voor meer informatie.

Aanduiding Eco en HACCP artikelen
Eco-artikelen worden aangeduid met het teken ,  HACCP-artikelen met het teken .
Een ecologisch product is niet schadelijk voor het milieu.
HACCP is een Europese hygiënestandaard (Hazard Analyses Critical Control Points).

Aanvraag login
Een login voor onze website kan u niet zelf aanmaken.  Hiervoor dient u een aanvraag te versturen via het contact-webformulier  of    of via een e-mail naar website@dumortier.be
Als u in aanmerking komt, zullen wij voor u een login aanmaken en u bezorgen.  Vermeldt dus zeker uw klantnummer, e-mail adres en/of telefoonnummer bij uw aanvraag.

Downloaden fiches

Enkel klanten die van ons een login hebben bekomen met het recht tot downloaden van technische en veiligheidsfiches en/of certificaten, zullen bij de detailweergave van een artikel de nodige downloadlinks terugvinden van beschikbare documenten. U klikt op de downloadlink van het bestand naar keuze en rechts bovenaan hebt u de keuze om bv. het document af te drukken of te openen en/of te bewaren op uw computer.

De fiches worden steeds in een nieuw tabblad in uw browser geopend en die kan u na gebruik sluiten met het kruisje rechts naast de tabblad-naam.

Feedback over de website

De website werd gemaakt voor u, de bezoeker, en wij wensen deze dan ook zo optimaal mogelijk te maken.
Wij zijn dus erg benieuwd naar uw mening, suggesties, vragen,  ...
Kunt u vinden wat u zoekt? Vindt u alles overzichtelijk weergegeven? U kunt uw reactie(s) mailen naar website@dumortier.be of doorgeven via het contact-formulier zoals hierboven vermeld.

 

Dank voor uw interesse en wij wensen iedereen alvast veel plezier met het ontdekken van onze website !