• Belgisch familiebedrijf
 • 150 jaar expertise
 • Vragen? Wij zijn er voor u!
Dumortier
150 jaar ervaring in onderhoudsproducten

Over Dumortier

Dumortier is een Belgische groothandel in hygiëne en onderhoudsproducten. We zijn gekend voor onze expertise, onze flexibele aanpak en uitstekende klantenservice.

 • 3192 Artikelen in ons gamma
 • 987 Tevreden klanten
 • 823 Ecologische producten
 • 19.292 Ruimtes gepoetst

150 jaar expertise

We zijn een Belgisch familiebedrijf met maar liefst 150 jaar aan kennis en ervaring. Dumortier werd opgericht in de 19de eeuw als een eenmanszaak. De Ashton veranderde in de Zeepziederij en Oliefabriek in Antwerpen, uitgebaat door Clément Mertens-Dumortier.

Vandaag vormen wij dé partner bij uitstek in onderhoudsmiddelen voor zowel bedrijven als overheidsinstanties. We voorzien kwaliteitsvolle schoonmaakproducten en materialen voor tal van ruimtes en sectoren, van de haven tot de horeca.

Op zoek naar ecologische of lokale alternatieven?
Bij ons ben je aan het juiste adres! We leggen een extra focus op duurzaamheid en de ondersteuning van Belgische bedrijven.

 • 1894 Overname van de “Zeepziederij en Oliefabriek” door Charles Dumortier, gevestigd op de Paardenmarkt te Antwerpen
 • 1923 Opvolging door zijn zoon Franz Dumortier
 • 1938 Verhuis naar Schoten waar de fabricatie wordt overgebracht
 • 1959 Voortzetting door Paul Dumortier in de Samberstraat en vervolgens in de Maasstraat, eveneens te Antwerpen
 • 1968 Overname door zijn zoon Jean Dumortier
 • 1989 Verhuis naar Merksem, waar de activiteiten van fabricatie worden vervangen door distributie en verkoop van onderhoudsproducten en materialen
 • 2014 Dochter en zoon van Jean, Corinne en Mathieu, bouwen elke dag mee aan het succesvol verderzetten van de handelsactiviteiten
 • 2021 Opening van de gloednieuwe webshop

Advies met een persoonlijke touch

Bij ons ben je geen nummer! We hechten enorm veel belang aan het opbouwen en behouden van duurzame klantenrelaties. Geen vraag is dan ook te veel. We voorzien een aangename beleving om eenvoudig al je gewenste producten online aan te kopen maar we verliezen daarbij het persoonlijk contact niet uit het oog. 

Advies nodig of begeleiding op maat? 
Contacteer gerust onze medewerkers van de klantendienst. Wij staan altijd voor je klaar met onze marktkennis en expertise.

Contacteer ons

Herken onze bijzondere producten

Ecologisch

Zorg je ook voor onze planeet? We voorzien al onze duurzame producten van dit label, zodat je milieubewust kunt shoppen.

Eco producten
Dumortier's keuze

Artikelen met dit label genieten de voorkeur van onze experts. Vind het beste product op de markt voor jouw toepassing.

Dumortier's keuze
Belgische producten

Een product met dit label wijst op kwaliteit van eigen land. Koop lokaal en steun onze Belgische bedrijven.

Belgische producten

Leer ons team kennen

We stellen je graag voor aan onze medewerkers.

 • Matti
  Matti

  back office IT

 • Ilse
  Ilse

  commercieel medewerkster

 • Corinne
  Corinne

  commercieel verantwoordelijke

 • Muriel
  Muriel

  financieel verantwoordelijke

 • Jean-Luc
  Jean-Luc

  logistiek bediende

 • Werner
  Werner

  logistiek bediende/chauffeur

 • Mathieu
  Mathieu

  logistiek verantwoordelijke

Tevreden klanten

Wij hechten erg veel belang aan het uitbouwen van sterke klantenrelaties. Ontdek hoe onze klanten de samenwerking ervaren.

Fedasil

Klein-Kasteeltje en later Fedasil zijn bij Dumortier terechtgekomen via een overheidscontract. Al jarenlang werken we fijn samen met Dumortier, een bedrijf dat een goede en efficiënte dienstverlening brengt, steeds openstaat voor ideeën en oplossingen op maat aanbrengt. Met hun groot aanbod, goede prijs-kwaliteit verhouding, grote diversiteit aan merken en bereidheid om hun assortiment aan te passen, bevelen wij Dumortier sterk aan andere afnemers aan. Kortom: een bedrijf waarop je kan rekenen.

Stefaan de Niel Coördinator

Van Hulle Shipsuppliers N.V.

Dumortier is reeds jaren een betrouwbare partner in onderhoudsproducten en -materialen. Wij waarderen het uitgebreide assortiment en voorraad aan artikelen, de vlotte samenwerking alsook de correcte afhandeling van iedere bestelling.

Yves Smets Sales verantwoordelijke

Opvangcentrum in Pondrôme - Fedasil

We zijn zeer tevreden over de beschikbaarheid van het Dumortier team en de flexibiliteit waarmee ze de beste oplossing voor onze behoeften of problemen vinden. Hun aanpassingsvermogen en flexibiliteit is dan ook één van de redenen waarom we Dumortier zonder twijfel aanraden als betrouwbare partner. Daarnaast is hun prijs-kwaliteitverhouding sterk. Nooit komen we voor verrassingen te staan. Het product stemt overeen met de prijszetting en is steeds van goede kwaliteit.

Michel Regatuso Administratief medewerker

Hulpverleningszone Henegouwen-centrum

Sinds 2015 werken we reeds samen met Dumortier voor tal van opdrachten. Al onze vragen worden snel beantwoord en de producten vlot geleverd. Of het nu over telefoon of e-mail gaat, we krijgen altijd een positief antwoord. Dumortier spaart kosten noch moeite om het nodige onderzoek te doen en lost telkens onze verwachtingen in. We bevelen dit bedrijf met een volmondige 'ja' aan. Het Dumortier team staat altijd klaar met een luisterend oor en de leveringsdienst is feilloos. De koeriers zijn steeds bereid om te helpen een pallet neer te leggen zodat het lossen gemakkelijker verloopt. Petje af, doe zo verder!

Brigitte Gindorff Aankoop onderhoudsproducten

Lokale politie Brussel

We kiezen niet alleen voor Dumortier voor haar onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de goede service en het sterke advies. We raden Dumortier dan ook ten zeerste aan. Het is een correct bedrijf dat steeds voor je klaar staat en meteen ter hulp schiet. Bedankt voor de mooie samenwerking!

Eduardo Vidal Pinheiro Dienst logistiek

Gemeente Sint-Agatha-Berchem

Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening, de producten, het materiaal en de prijs-kwaliteitverhouding bij Dumortier.

Miphonh Vongsavath Administratief medewerker

Gemeentebestuur Anderlecht

Het gemeentebestuur van Anderlecht werkt al meer dan 25 jaar samen met Dumortier via openbare aanbestedingen op basis van een 'bijzonder bestek'. Ieder jaar stelt Dumortier onberispelijke offertes op en leveren ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dumortier biedt kwalitatief materiaal en competitieve prijzen aan en factureert foutloos. Het is aangenaam samenwerken en we kunnen steeds rekenen op een onfeilbare dienst na verkoop. Hun catalogus is gemakkelijk te raadplegen en bevat alle nodige informatie. Bovendien staat Corine Dumortier ons altijd met raad en daad bij. Het is een waar genoegen om met deze firma samen te werken, bedankt!

Joëlle Rémy