• Belgisch familiebedrijf
  • 150 jaar expertise
  • Vragen? Wij zijn er voor u!
Dumortier
150 jaar ervaring in onderhoudsproducten

Houd het proper deze zomer

Onderhoudsproducten die je écht nodig hebt voor jouw bar, restaurant of zomerevent.

Ontdek onze onderhoudsproducten

Extra aandacht voor hygiëne in jouw zomerbar of restaurant 

Het mag weer! Deze zomer gaan alle deuren weer wagenwijd open. Festivals, terrasjes, zomerbars...
Jij bent weer klaar om er in te vliegen. Met de juiste onderhoudsproducten zorgen wij ervoor dat je dit aangenaam én hygiënisch kan doen.

Hoe gebruik je onderhoudsproducten veilig én doeltreffend

Kijk grondig na welke producten je op dit moment in jouw keuken of bar gebruikt en hoe doeltreffend ze zijn. Het gebeurt namelijk vaak dat personeel in een restaurant of café niet op de hoogte zijn welke producten je best gebruikt, zeker in het geval van tijdelijke krachten of jobstudenten.

Een belangrijk verschil: proper is niet hetzelfde als ontsmet. Zo betekent een proper oppervlak in een keuken dat er geen vuil of kruimels te zien zijn, maar betekent dit niet dat het vrij is van bacteriën. Alleen met de juiste producten op de juiste manier kan je dit bereiken.

Bekijk onze onderhoudsproducten voor horeca

Zorg ervoor dat je cleaning team weet hoe ze alles moeten proper maken en welk materiaal en producten ze hiervoor moeten gebruiken. Wij geven hier alvast een eerste selectie mee, maar we geven je ook graag advies. Met deze informatie kan je een duidelijke handleiding opstellen voor je team zodat ze ook doeltreffend aan de slag kunnen gaan.

Tip: kies bijvoorbeeld voor emmers in verschillende kleuren zodat het duidelijk is voor iedereen welke emmers voor welk product moeten gebruikt worden.

Ruime keuze in onderhoudsproducten

Vind je niet wat je zoekt in onze selectie? Wij geven graag advies op maat van jouw zomerevent. 

Contacteer ons