• Belgisch familiebedrijf
  • 150 jaar expertise
  • Vragen? Wij zijn er voor u!
Dumortier
150 jaar ervaring in onderhoudsproducten
Neutral

Baby beschermende zinkzalf 100ml

€ 3,80

  • Excl. 21% btw
Productomschrijving
Neutral Baby Zinkzalf helpt rode en geïrriteerde billen te voorkomen. Bevat zinkoxide voor antibacteriële werking. Speciaal voor de zeer gevoelige billetjes.
Deze Baby Zinkzalf bevat 0% parfum en 0% parabenen. Dermatologisch getest en goedgekeurd. Verzorgt en beschermt huid van je baby en beschermt tegen luieruitslag. Deze babyzalf beperkt de kans op huidreacties tot een minimum.
Er zitten 6 tubes van 100ml in een verpakking.
Productnummer: DUM10785
EAN code 5740500004942
Merk Neutral
Productcategorie Baby
Technische specificaties
Gewicht 0.82kg
Verpakking (LxBxH) 14.5mm x 11mm x 15mm
Verpakkingseenheid Tube
Aantal per omverpakking 6
Formaat 100 ml
  • Geschikt voor gebruik bij iedere luierwissel.
  • Beperkt de kans op huidreacties tot een minimum.
  • Neutral Parfumvrij Baby Zinkzalf verzorgt en beschermt de babyhuid en houdt hiermee de huid zacht en soepel. De zalf is speciaal ontwikkeld voor het gevoelige, droge en soms schrale babyhuidje. Uiteraard bevat de Baby Zinkzalf 0% parfum en 0% parabenen.
  • Neutral Parfumvrij Baby Zinkzalf is zacht, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken en uit te smeren is op de huid van je baby of kindje. Bovendien is Baby Zinkzalf dermatologisch getest en goedgekeurd, helpt het door de huid te beschermen tegen luieruitslag en beperkt de kans op huidreacties tot een minimum. Ook kan het bij iedere luierwissel gebruikt worden en is geschikt voor het gevoelige en droge babyhuidje. Neutral Parfumvrij Baby Zinkzalf geeft het babyhuidje wat het nodig heeft. En verder niets.
  • Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Verder biedt Neutral een compleet assortiment van huishoudelijke- en huidverzorgingsproducten aan die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen. Neutral, dat voelt goed.